Free Software Article Submitter

Article Submitter adalah sebuah free software yang akan membantu anda mensubmit artikel artikel anda ke artikel direktori dengan cara yang cukup sederhana dan cepat. Jadi ketika anda sudah selesai dalam menulis artikel dan anda ingik mempublikasikan artikel tersebut ke artikel direktori anda tinggal menggunakan software ini untuk mengirimkan artikel artikel anda langsung ke beberapa direktori sekaligus, tanpa harus repot repot mengirimkannya satu persatu.

Sehingga artikel artikel anda akan langsung dengan cepat terpublikasikan, dan menghemat waktu anda tentunya.

Memang tahap awal anda harus mendaftar ke artikel direktori terlebih dahulu untuk bisa menggunakan article submitter ini, dan anda bisa mendaftar dengan mengggunakan free software ini dan kemudian anda save semua data pendaftaran anda, user name dan pasword, cukup simple bukan.

Anda download dulu free softwarenya silahkan DOWNLOAD DI SINI, atau klik pada gambar di bawah, kemudian anda instal softwarenya di komputer anda.

free software article submitter


Detailnya silahkan baca instruksi dan cara penggunaannya :
Step 1:  

Open the application.

Step 2:  

Register to the "Top Article Directories" list websites.

You need to register to the website first before you can publish your article:

To register:

1) Select a website in the "Top Article Directories" list.

2) Click Edit Accounts button.

3) Click Sign Up button. After you click Sign Up button, you will be redirected

to signup page of the website you have chosen.

Note: You can also register to their respective website directly.

Step 3:  

Save your every account details of the "Top Article Directories" website.

To save:

1) Click Edit Accounts button.

2) Under Edit Accounts window. Select the website that you would like to save in the drop down menu.

3) Enter your account username and password for that website.

4) Click Save button.

Step 4:  

Start preparing your article for publishing.

Once you're finish registering and saving you account details, you can now start
sending your articles to the respective "Top Article Directories" website
available in this software.

1) Enter your "Article Title".

2) Enter your "Keywords".

3) Enter the "Author" name of the article.

4) Enter you're desired "Email" address here.

5) Enter you're desired "URL" here.

6) Choose a "Category" in the drop down menu suitable for your article.

7) Enter your "Summary" of your article.

8) Enter your article in the "Body" field.

9) You can enter additional information at the "Resource Box" field.

Step 5:  

Choose a website that you like to submit your article:

1) Select a website in the "Article Details" section.

2) For multiple selections, hold ctrl key and click a website.

3) You can select the entire website by clicking the "Select All" button.

Step 6:  

Click "Submit" button to submit your article.

Note: You can check the "Log" column to check the status of your submitted Article.

Important Reminder:  There are currently 8 free Top Article Website where you can publish your articles and register for free.

12 comments

bukan mas Muklis, kalau ngga bagi-bagi informasi mahal seperti ini, thanks ya mas...

btw template baru lagi nih...sip deh

sukses yah

@bisnis di rumahBukan apanya nih mas he...he...iya neh mas ngedit baru kelar alhamdulillah, terimakasih mas sudah mampir salam sukses selalu

salam kenal mas mukhlis...infonya mantabss sangat simple dan menghemat cukup banyak waktu.thanks ya

@Baju anak online
Salam kenal juga Mas, terimakasih sudah berkunjung

newbie boleh dikit nanya...??
article submitter tuh kan buat yg berbahasa inggris...
nah kalo untuk yg indonesia ada ndak mas?? kalo ada tujuannya kemana?
ceritanya mau SEO blog bahasa indo, gmn?

Ada fasilitas spin articlenya gak nih???

wah keren banget postingannya gan. informatif banget.
ditunggu kunjungannya gan.
banyak aplikasi, wallpaper, dan video untuk HP anda.!! semuanya gratissss gannn!!

Ane coba download ga bisa om, disuruh ngisi survey tp kosong surveinya